BEZBEDNOST

ZipaTile dolazi sa posebnim senzorom buke koji može detektovati sigurnost alarmi proizvedeni standardnim dimnim, gasnim ili vatrodnim senzorima. U slučaju takav alarm, ZipaTile će proslediti ove informacije na Zipato server koji će odmah poslati poruku upozorenja vama ili bilo kome drugom. Štaviše, možete povezati dodatne senzore na vaš Zipatile kao dobro. Sve će ih upravljati.

SIGURNOST

ZipaTile je kompletan sigurnosni sistem na jednom uređaju. Pored same sigurnosne kontrolne table, ima i detektor kretanja, senzor buke, senzor za šok i integrisanu sirenu. Pored toga, stalno ga nadzire 24/7 besplatna stanica za praćenje, koja će vas upozoriti u slučaju bilo kakvog incidenta. Takođe ima ugrađenu IP kameru, koja će vam poslati fotografiju ili video, kako bi vam pružila pouzdaniju informaciju o incidentu. ZipaTile se može dodatno proširiti upotrebom mnogi dodatni senzori koji komuniciraju kroz neke podržane protokole.

VIDEO MONITORING

Zipatile može otkriti većinu dostupnih IP kamera na vašoj mreži. Ovo vam omogućava da vidite šta se dešava u vašem domu, čak i ako ste odsutni kući. Samo povežite se sa svojim Zipatile sa aplikacijom Zipato za mobilne uređaje. Osim toga, možete da postavite Zipatile da vam šalje fotografije ili video snimke kad god neki događaj dođe u vaš dom. Na ovaj način ćete ostati u kontaktu sa svojim kućom čak i kada ste odsutni.

ZA SVA DODATNA PITANJA STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU