CONTROL PANEL

ZipaTile nudi najprikladniji način kontrole bilo kog doma. Osim toga HD ekran osetljiv na dodir sa lepim kontrolnim aplikacijama, ZipaTile ima 6 tastera i svako dugme ima 3 vrste unosa (dodirni, dvostruki dodirnite i dodirnite i zadržite). Naravno, tasteri su aktivni bez obzira na to da li je ekran uključen ili isključen. Još interesantniji kontrolni unos su GESTURES. Dok je ekran off, ZipaTile prepoznaje do 50 gestova koje možete programirati koristeći Zipato kreatora pravila ili još lakše u postavkama aplikacije u Zipato-u aplikacija.

REMOTE CONTROL

Preuzmite Zipato aplikaciju iz Apple Store-a ili prodavnice Google Plai-a, i kontrolišite svoj ZipaTile sa bilo kog mesta na svetu. Kroz ZipaTile vas takođe može da kontroliše bilo koji drugi uređaj u vašem domu sa kojim je povezan ZipaTile (svetla, brave, grejanje, sunčanje, hlađenje …)

INFO PANEL

Sa 8 “IPS HD ekranom, internet konekcijom i Android 5.0 operativnim sistemom, ZipaTile će vam obezbediti jedinstveni i moderni informativni panel u kome će te svakodnevno uživati. U svakom trenutku možete proveriti unutrašnju temperaturu,vlažnost  kao i spoljnu temperaturu, najnovije vesti, stanje berze, zadatke i razne različite informacije. Pored toga, ZipaTile dolazi sa Zipato kućnom kontrolnom aplikacijom koja vam omogućava da kontrolišete svoje osvetljenje, klimatizaciju, grejanje, scene i još monogo toga….

ZA SVA DODATNA PITANJA STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU